Wil je graag het maximum halen uit je Microsoft AI tools?

Welkom bij Copilot Angels. Waar innovatie samensmelt met expertise op het gebied van Microsoft AI-diensten, ontstaan uit de gezamenlijke inspanningen van meerdere competentiecentra binnen de eVri-groep.

We zijn overtuigd van de enorme impact van Microsoft AI-tools op bedrijven. Ze zijn in staat om een ware revolutie te ontketenen en ongekende groeimogelijkheden te bieden. Onze missie is eenvoudig maar diepgaand: Onze gezamenlijke kennis en expertise bundelen en bedrijven in staat te stellen het volledige potentieel van Microsoft AI-diensten te benutten, waaronder Copilot.

Optimaliseren van AI-tools

Onze competence centers hebben hun krachten gebundeld en zijn toegewijd om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun gebruik van Microsoft AI-tools. Of je nu de complexiteiten van machine learning-algoritmen doorgrondt of op zoek bent naar nieuwe wegen van innovatie, wij staan klaar om je elke stap van de weg te begeleiden.

Discovery & Implementatie

Er komt meer kijken bij een Copilot implementatie dan een licentie kopen en beginnen. Het is belangrijk dat jouw organisatie voldoende matuur is om hiermee aan de slag te gaan. Wat wil je bereiken? Is je omgeving veilig genoeg? Dit zijn vraagstukken die we in de discovery fase samen zullen ontdekken. Als alles klaar is, zal een kleine groep starten met het in gebruik nemen van de Copilot tool, om dan in een latere fase uit te breiden naar de organisatie

Uitbreidingen op Copilot

Copilot is begrensd tot het bevragen van je M365 omgeving, maar je hebt hoogstwaarschijnlijk nog heel wat andere platformen waar ook waardevolle bedrijfsdata zit die jouw gebruikers willen bevragen. Met custom uitbreidingen naar de andere platformen, kunnen je gebruikers via één weg al hun bedrijfsdata gaan bevragen.

End-user Support op Copilot

Wil je weten hoe Copilot in je M365 omgeving geïntegreerd is, hoe je Copilot kan gebruiken binnen welke Office omgeving? We kunnen je opleiden en begeleiden in deze journey. Hebben jouw eindgebruikers een vraag over Copilot? Van een remote servicedesk tot een copilot buddy ter plaatse. Je kan het zo gek niet bedenken, we staan klaar om jou te ondersteunen in jouw reis.

Onze projectaanpak is ontworpen om uw organisatie bij elke stap te begeleiden naar een optimaal gebruik van Microsoft Copilot, en dit op uw maat en uw tempo. Door een optimale samenwerking bereiken we het beoogd resultaat.

Hier is een overzicht van onze gestructureerde aanpak:

01
Inspiratie sessie
02
Workshop
03
Piloot traject
04
Copilot Grow Traject

01

Inspiratiesessie

We starten met een inspirerende sessie waarin we de mogelijkheden van Copilot verkennen en ontdekken hoe Copilot de productiviteit en efficiëntie binnen een organisatie kan verhogen. We laten kennismaken met Copilot en tonen hoe het naadloos integreert met de Microsoft 365 suite. De diversie functionaliteiten zullen overlopen worden waarin je kan ontdekken hoe Copilot jou kan ondersteunen in dagelijkse taken en projecten. Tot slot zal er een demo gegeven worden om de werking te tonen.

02

Workshop

Dit omvat een hands-on workshop om jou en jouw team vertrouwd te maken met de basisprincipes en functionaliteiten van Copilot. De Copilot funcities die relevant zijn voor jouw organisatie zullen geïdentificeerd en besproken worden. Er zal dieper ingegaan worden op de verwachtingen van jouw organisatie met betrekking ot Copilot. We zullen trachten realistische doelstellingen te definiëren voor het gebruik ervan binnen jouw organisatie. Tot slot zullen we een kerngroep selecteren die in het pilootproject zullen stappen.

03

Piloot traject

We nemen de pilootgroep mee in een gestructureerd traject, waarbij specifieke scenario’s worden uitgevoerd en geëvalueerd.

04

Copilot Grow Traject

Na een positieve evaluatie van de pilootgroep kunnen we opschalen in het gebruik van Copilot binnen jouw organisatie. Dit zal een traject zijn waarbij we de gebruikers door middel van inspiratiesessies, praktijkvoorbeelden en webinars zullen begeleiden om de adoptie te bevorderen.